FAQ

HAR DU SPØRGSMÅL


På denne side kan du finde svar på de hyppigste spørgsmål vi har modtaget gennem tiden. Er der spørgsmål til emner som ikke er besvaret herunder, er du meget velkommen til at ringe direkte på mobil: 21862813 eller sende os en e-mail på kontakt@jernogglas.dk

FAQ hos Jern og Glas
FAQ hos Jern og Glas
FAQ hos Jern og Glas
FAQ hos Jern og Glas
FAQ hos Jern og Glas
FAQ hos Jern og Glas

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er en god ide at starte med at tage nogle ca. mål, og tænke over hvilke ønsker du har til antal glasfelter samt antal døre eller vinduer, osv. Hvis du har brug for inspiration, kan du se mange af vores løsninger her. 
Vi er også altid klar til at rådgive dig via telefonen.

Her finder du forskellige måder at kontakte os på: Kontakt 

Hvordan måler jeg op?

Normalt opmåler du de stramme ydre mål hvori dit emne skal sidde. Vi skal bruge højde og bredde, samt antal døre, dørtype eller antal vinduer, for at kunne hjælpe med pris eller rådgivning.
Du kan hente vores opmålingsguide her: opmålingsguide.pdf


Hvordan ser forside og bagside ud?

Som udgangspunkt er alle vores løsninger lavet i sort stål og med enkeltlagsglas. Derfor opstår der også en profileret side og en glat forside. Vores produktion er inspireret af de gamle industrivinduer og døre, som blev lavet til fabrikker op igennem 60'erne og 70'erne. Du kan se forside og bagside her: For og bagside.pdf

Hvilken dag får jeg leveret?

Når du har bestilt, får du oplyst en forventet leveringsuge. Når din ordre er klar til afsendelse ringer vi altid forud for levering, og aftaler et passende tidspunkt med dig.

Alle emner er pakket ind i beskyttende materiale. 

Kan jeg selv montere min glasvæg?

Mange vælger selv at stå for montagen, og vores medarbejdere vejleder meget gerne via telefonen. Det er en fordel hvis du har erfaring med at montere døre eller vinduer.

Der er flere forskellige måder, hvorpå man kan montere de produkter, du køber fra Jern og Glas ApS. Den korrekte montering afhænger af flere forhold, herunder lige netop dit hus. På denne baggrund har Jern og Glas valgt ikke at levere sine produkter med en monteringsvejledning.

Skal der fuges rundt om min glasvæg?

Som udgangspunkt skal der efter montage fuges mellem dine eksisterende vægge og glasvæggen. Du kan kontakte os, og få oplyst hvilken fugemand vi anbefaler i dit område.